Mot nya mål

So far so good :)

2013-10-17

Ja hittills har veckan varit strålande - i tisdax var jag till jeannette för en massa trevligt hundsnack och en supergod (som vanligt ) lunch.

Jag kan iaf våga påstå att jag har en hjärtekompis i jeannettes yngsta tik chanell - en riktig liten sockertopp är hon :) hon var på och kramade och pussade hela tiden, fast jag är van med pussar från järnatjejerna så kan nog ingen av dom äldre tanterna slå det där ♥

Jag ville ju naturligtvis kika på Bijou och hennes tjocka bebismage......

Jeannette var så snäll och broderade namn på mina tjejers täcken ( som naturligtvis jeannette har sytt ) det blev urbra, men som den observante kanske kan se fattas det ett täcke till zool, men det är på G - beställningen är lagd...zool's täcke kommer att gå i rött :).

Så här fint blir det + att det syns bra i mörker oxå inte helt fel eller hur.Kanske ska tillägga att jeannette som syr täcken, hennes webbshopadress hittar du under fliken täcken,mössor mm. mycket nöje.

 Vi var en sväng till klubben med hundarna på em.det stimulerar deras huvuden lite och det kan behövas ibland,zool och zamba fick träna lite på det som vi har kört på klubben och det funkar bra, stora tanterna fick hoppa över i dag då dom löper - jag vill inte ha dom lösa ifall det skulle komma ngn hane i vägen :)

Harry fick oxå en dos men han är så duktig han gör det mesta man ber honom om när man är på klubben för där ska man lyda det vet han. Men han utmärkte sig på ett annat sätt i dag - zool hade i vanlig ordning tagit mina strumpor, jag hittade en men inte maken då tog jag harry och han fick nosa på strumpan och jag sa sök och se på 17 han letade upp strumpan som låg "nedgrävd" under filten i soffan...min superduktiga Harry. Kanske ska börja använda honom lite mer för vardagssysslor haha, Mattes egen service hund.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden