Mot nya mål

Årslistan

2013-11-26

Ja i år får man väl vara lite extra glad när man läser listan över whippetrace bästa tikar 2013.

Våran zorba hamnade på 5:e plats - det tycker vi är superkul...Hurra för zorbatösen.

Sessan hamnade nere på 47:e plats men med tanke på att hon varit mammaledig så är vi nöjda....nästa år satsar husse på att ha 3 !!! med bland dom 10 bästa 

vi får väl se hur det blir med det, vad vi iaf satsar hårt på är att ha 2 licenshundar med och förhoppningsvis 2 iaf 1 licenshund till ur juvelkullen.

Tillsammans med christians Gauss och Lindas Bayley satte vi kennel magic colour på 10:e plats bland uppfödare, det känns oxå ganska skoj.

I går var vi på träning med zool och zamba i stjärnhov - burr vad kallt det var. Jag har ju gått kurs med båda tjejerna i höst och nu var husse med....fyy vilket störningsmoment haha men det gick bra till slut, skam den som ger sig.

Idag var hundarna och jag på tur - alla fick rusa av sig riktigt ordentligt och precis som jag hade kopplat den sista så kom det ett jäkla rådjur, så med ett ryck (för hundarna såg den först) låg jag där och sprattlade med ett gäng tjutande whippar omkring mig, det var bara att hålla i kopplen så hårt man bara kunde....nåja slutet gott ingen whipp på rymmen nu heller....och jag tror ingen såg mig haha.

Det vaer allt för nu...hej svejs.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden