Mot nya mål

Full rulle hela veckan

2013-11-23

Ja det har det verkligen varit och till min fasa upptäckte jag att det är  nästa söndag, bråttom bråttom....

Iaf ...i tisdax var jag och hundarna till Pirgit och zorrro på dan,vi gick en skön långprommenad med hundarna och bjöds på en härlig lunch efteråt,man blir riktigt bortskämd när man kommer dit.

På kvällen var jag till flens brukshundsklubb på ett föredrag om tjänstehundar.

Det var väldigt intr.. om det inte vore för att whippeten har så kort päls så hade den varit perfekt tror jag iaf om man ska tro på vad dom pratade om....och det ska man väl. iaf är det kul när kunniga människor berättar lite om sin sida av hunderiet.

I dag var vi på gemensam prommenad uppe i öja skogen, det var Marie Brännman på bruks som drog i gång det, en superide jag tror vi var ca 30 st med hundar av dom olika slag. Det skojiga var att vi med våra whippar och Petra med sina nakenhundar representerade största gruppen, och det med två hundraser som folk har fel uppfattningar om för det mesta....en av kommentarerna som jag har fått (inte i dag) klarar din hund av att gå i skogen....jag dånar dom skulle se zamba när hon plöjer fram haha, nåja skoj var det och fler gånger blir det nog. Efteråt fikade vi och babblade massa hund alltid lika skoj med likasinnade.

När vi kom hem hamnade vi i soffan hela högen, hundarna var trötta efter en dag med nya möten spec. lilla zool.

Nu säger vi adjö för i dag, lite nya bilder blir det i slideshowen...god fortsättning på helgen.

Under den här högen hittar man zorba om man kikar in.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden