GULDHUNDAR 2018

Tjejernas egna gym

2018-03-26

Hej hallå alla goa hundvänner, nu sitter man här ensam med både hundar och gubben nattade :)  det känns som bästa tiden med just inget måste ( om man inte räknar sova dit då)

Helgen har faktiskt varit ganska skojig eller flera delar av veckan - i måndags var det dax för zool att träffa sin PT Oskar Fransson igen den här ggn skulle det kollas puls....vilopuls & arbetspuls, det var ju inte bästa underlaget men det gick nog ganska bra ändå.

Oskar pulsar zool.

Med nysmörjda tassar tvingas liten tjej ha tossar på sig

I Fredags var det dax igen och då började den riktiga träningen, kul kul för oss iaf zool tyckte nog det var lite knasigt OCH jobbigt.

Det gick ut på att jobba strikt med musklerna och det jobbiga för henne var att det skulle gå just strikt, hon fick använda sin lilla skalle ganska mycket oxå.

            

Här gäller det att lyfta ett ben i taget, några hopp får inte förekomma.

            

Här är det svårare att förklara men det var mkt att tänka på för liten fröken.

            

            

Efteråt blev det lite behövlig stretchning.

 

Eftersom svenska vintern inte riktigt vill släppa taget i år så har vi köpt ett löpband till tjejerna, javisst är det till dom ett för bara doggisar. Vi invigde det i kväll med zool och det gick över förväntan bra så det var välinvesterade pengar.

(Tack J&P)

Det gäller att hålla tungan rätt i mun, inte ens godisarna var intressanta :)

Efteråt är lillan trött ♥

Nu har sessan tröttnat på att jag sitter vid datorn 

och med en talande blick talar hon om för mig att nu ska vi zova. Men först några ord om zamba - i dag är det 3 veckor sedan hon parades, hon har illamående på morgonen och äter egentligen bara på kvällen såååå nu tror vi ganska mycket MEN vi ropar inte hej ännu ♥

(zorba med bebisar 2017)  ♥

Till er alla

god natt

buenas noches

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)