GULDHUNDAR 2018

Dygn 58

2018-05-01

Ja i dag går zambaliten in på dygn 58, i dag för exakt 6 år sedan föddes hon själv på just dygn 58 så vi får se om det är ngt magiskt över den här dagen.

Iaf grattar vi zamba och hennes syskon på deras 6 årsdag, vi sänder oxå en extra tanke till Leo som rycktes bort aldelles för tidigt   

GRATTIS

Lite andra utflyckter har det varit. zool och jag var till Oskar för lite träning och det är så kul hon fixar hindrena jättebra, nästa ggn är det mätning av muskler samt vattentrask som gäller för damen, kul kul.

I Lördags var sessan och jag på fotokurs på bruks, jättekul OCH jättesvårt, det är ju inte alltid så lätt att hålla intresset vid liv hos en whippa.

inte nog med att matte fotar sessan är ju Majvovve på whippetklubbens hemsida. Dock inte jag som fotat där utan min bästaste kursfröken Hanna Nordin.

Åter till våran zamba - jag har börjat tempa henne regelbundet nu då får man en liten hint när jag måste ringa in jouren som består av Robin,om inte husse sinner hem 

Jag har oxå vägt henne med jämna mellenrum och vikten har ökat från hennes normala 13 kg till 18,4 ...hon har ökat 1,9 kg på en vecka bara 

Eftersom vad som helst kan hända vid en vallpning så ser vi förståss till att ha ersättning hemma. Här kör vi med färsk ( nåja jag fryser ner den för att den ska hålla bättre) getmjölk, går den inte åt som ersättning för zambas tuttisar så gillar dom den när dom börjar äta själva... jag lovar.

Förra årets kull ville ha nattmjölk vid 21 snåret from det dom var 4 veckor och dom lär sig snabbt haha.

3 Liter getmjölk

Nej det får avsluta dagens blogg eller NEJ jag höll på att glömma. Som jag skrivit tidigare så kvalade ju zamba in till EM, även zorro gjorde ju det men roligast är att Chagall - zambas son från hennes första kull kvalade in efter 2 prov i Hovdala hurra på dom.... nu får dom se till att hålla GW flagga högt i Danmark.

  

                               

NU SÄGER VI HEJ SÅ LÄNGE

ÅTERKOMMER EFTER VALPNING.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)