GULDHUNDAR 2018

FLYTTA HEMMIFRÅN

2018-07-10

Ja nu har alla bebisarna flyttat hemmifrån....nästan iaf - zid stannar hos oss och Doll/Fendi åker på Fredag.

Hur valparnas nya människor ser ut kan ni se på zamba+jansson sidan.

Mycket har hänt sedan sist - valparnas storebror GW Dreamon Boston "Chagall" var till Danmark och sprang LC EM han gjorde jättebra ifrån sig och blev 21/84 hundar grattis till honom för den bedriften.

   

Även om jag har varit frånvarande på datorn så har det varit fullt ös hemma och alla som någonsin har varit i kontakt med en valpkull vet att det finns att göra.

Som tur är har vi haft strålande väder så gänget har varit i sitt hundrum med sin angränsande hundgård på dagarna och där har dom röjt och GRÄVT.

Man kan undra om det är grävlingar vi haft i hundgården för det är hål överallt, dom höll på att gräva sig in under altanen ( hemska tanke ) försökte gräva sig ut på flera ställen - precis som hundgården skulle vara för liten den är närmare 60m2 indelad i gräs och altan.

          

          

Det har oxå varit mycket folk och alla har inte kunnat få någon valp av oss dom önskar vi lycka till hos någon annan kennel. Men jag tror och hoppas att vi har hittat bra hem till våra bebisar men 100% vet man ju aldrig.

Den roligaste valplämningen blev nog den av lilla Arrow/Zilla för där bor ju även Ipa - GW silence gold puma från kullen 2017. Ipa är en av dom vackraste hundar jag vet och hon gör själ för sitt namn som en gul puma, eller som gyllengul öl - välj själva.

Just nu har jag det lite tufft med min struma så nu ska det bli nice att åka till husvagnen i helgen med "bara" 6 hundar

dom senaste turerna ner dit har vi ju haft 14 hundar med haha.

 

KRAM

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)