Blogg

2 - Veckor

2017-04-05

Hoho jaja livet går i en hastighet på 110km/t just nu, ja det känns så ialla fall.

Sist jag skrev så hade zorba börjat vanka och precis som förra gången kom dom på dygn 58, nu gör det ju inget för hon ska ju inte ha fler små men det är lite mer nervpirr när dom kommer så tidigt.

Iaf så när jag har kollat alla noteringar från förra ggn så gick allt precis likadant - tempen stannade på 37 och som jag sa bebisar på dygn 58.

Som vi hade sett på röntgen var det bara 4 st. men uj dom var inte små, zorba hade ingen lätt förlossning den här ggn, dels får man tänka på att hon är äldre och krystvärkarna kunde väl ha varit lite starkare + att dom var stora.

Resultatet = 1+3 trots att 2 kom med rompan först så gick det vägen med lite assistans av matte. När killen kom gjorde hon som sin egen mor gjorde när hon födde zorbas kullbröder...hon ställde sig upp och litade på att vi skulle ta emot vilket vi naturligtvis gjorde...han sprattlade som en liten nyfångad fisk när han kom ut.

Alla vägde mellan 340 - 380g och färgerna var lite förvånande ( som alltid) 2 tjejer såg ut som pappa Dojjan men sen var det en fawn och en väldigt mörk, inget vitt den här ggn.

I dag är dom 15 dagar och 2st. har börjat kisa lte, dom får ett helt annat utseende när ögonen öppnas, nu ska vi se om det är blått i killen som vi misstänker.

Det är rena semestern med en liten kull, vi som alltid fått dubbla kullar på en ggn haha lagom och bra.

Nu har vi framtida valpköpare som ska komma och hälsa på, framför allt så måste vi ju träffas innan det blir hund, och även fast jag inte har gjort mer än visat dom här på hemsidan och på whippetklubbens sida så går telefonen och mejlen varm....men det är så roligt.

Jag har försökt ta egenkort på dom men det är inte enkelt för tar man ut dom från valpbingen är dom inte stilla en sekund.

Nu säger vi hej från bebishänget för nu.

kram

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden