Blogg

MERRY X - MAS

2017-12-25

Hoppas alla hade en trevlig julafton i går med både människor och hundar.

Hemma hos oss är vi lite bakvända...vilket man får vara ibland när man som vi har vuxna barn och små barnbarn.

I går var vi bara jocke & jag med vuxna sonen som nyss ändrat sitt livsmönster + alla våra älskade hundar förståss, vi körde italiensk middag, kalle anka och lite spel - och det är när man spelar familjespel som man visar sitt rätta jag haha.

I dag kommer iaf resten av familjen mao Felicia och hennes lilla familj då ska vi äta lite julmat och dela ut julklappar, det är lite x-tra skoj nu när man har ett litet barn med i familjen.

Några som snabbt tagit på sig vaktarrollen för lilla Maja är våra hundar som när man är inne är helt lugna med henne men är man ute och prommenerar med hundar och barnvagn ska man inte kolla ner på Maja för då kommer livgardet fram.

Inte för att dom är agressiva mot folk nejdå men dom talar om med hela kroppspråket att " lom inte för nära våran skyddsling"

Helgen 16-17/12 var det årets stora stockholm utställning, vi var där på lördagen och stog i rasmontern, med mig hade jag Pirgit,Wilma,Zool och Chagall från min kennel (Pirgit & Wilma hör dit  :)  ) som sällskap hade vi Minus Johansson som hade sina tjejer Thea & Alecto....här ett kort som vi lånat från Minus, jag och zool var på shoppingrunda just då.

Iaf hade vi en jättetrevlig dag med många nya möten och det bästa var att jag fick träffa bästaste Jeannette...det var ett tag sedan.

Dagen avslutade zool och jag genom att tåga till Gnesta - zoolan som älskar att titta på folk gillar att åka tåg. här mellan tågbyten i södertälje.

Kan säga att väskan är blan det bästa jag köpt.

               --------------------------------

Vi avslutar med bilder från när zool/zamba försökte sänka våran jul med att mörda Tomten

Med det säger vi på kennel GOLDEN WHIP

GOD JUL

&

GOD FORTSÄTTNING

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)