Blogg

UTE

2017-04-29

Yes i dag var det dax att få känna riktig luft i dom små valpborrarna.

Husse har fixat ordning altanhagen så först blev det lite innelek med nya leksaker, det är alltid skoj - speciellt ikearåttorna dom slår aldrig fel....völpisarna älskar dom.

sen tog vi tillsammans med mor zorba ut dom i hundhagen och visst var det lite läskigt dom var ju utanför sin comfort zon men det gick bra dom t.om rastade sig innan vi gick in i det trygga köket.

Mina små ♥ är så duktiga och snälla, det är så roligt att se att generna faktiskt ärvs ner eller jag kanske ska säga det är intr. att se hur dom ärvs ner.

T.ex har vi våran lilla mini me dvs Gold puma hon är en kopia av sin storasyster zamba som bor hos oss, mini är lika tuff i valphagen som zamba var och lika larvig när det gäller att klippa klor - ja vad ska man säga för fortsätter det så då blir hon en prima vovve.

På Tisdag kommer "farmor" Lena och kikar ska bli intressant vad hon ser i dem.

Som alla uppfödare har (tror jag) hade jag skaffat ersättning till valparna kom, man kan ju aldrig veta - jag skaffade getmjölk och den finns i våran ica affär ibland men det känns lite osäkert men nu har jag skaffat ett superställe där jag kan hämta (köpa) vid behov...ett riktigt getställe helt suveränt.

Jag köpte en flaska i dag för att alla hundarna skulle få lite gott och alla verkligen älskade den....så glad.

Zorba har kommit i en ny fas i sitt mammaliv, hon är inte så glad i att tutta sina små längre MEN kan man sno ett litet ben så står man ut med dom små pirayorna haha hon är så söt.

Alla våra valpar är sålda och har fått sina nickname.

 - IPA

 - SIGNE

 - MICKI

 - SNÖRET

Vad sägs om det, kalmar har i IPA fått en ölwhippet till.

Men det har ju varit lite annat oxå, jocke var iväg till Hässleholm med zamba,zool och zorro + att zingo och tjalle mötte upp där nere.

Resultat då jodå vi är nöjda.

 - zool & zamba

 - zingo

 - zorro

Vi har haft besök av Django i 2 veckor då hans familj ja den är ju min oxå (bror & brorsdotter) var på Fillipinerna, han är världens gosigaste kille.

Här är 3 generationer - i mitten django till höger mor zamba och till vänster mormor zorba.

 

Nu säger vi godnatt till pip från bebisar som ska sova utan mamma för första ggn.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden