Blogg

HEJ IGEN  :)

2017-08-15

Hejsan nu var det väldigt länge sen jag var aktiv på hemsidan MEN jag ska försöka ändra på det.

Mycket har hänt - bebisarna har flyttat och dom har fått dom bästa människorna och riktiga busar är dom, det är så roligt för lika mycket som dom är sin far till utseendet så har dom sin mors sätt.....glad sprallig,pussig och med massor av spring i benen.

Jag håller på att sammansätta lite bilder på dom som kommer snaaart  :)

I sommar har det blivit många mil med vovvarna och av olika anledningar har vi åkt antingen jocke eller jag men med bästa kompisarna zamba och zool i bagaget går allt och alltid träffar man trevliga människor att prata med.

Nu senast var vi på wr sm i kalmar och det var nästan odelat trevligt, ja jag skriver så för även om Kalmarsektionen hade gjort ett hästjobb med allt runt omkring spec. måste jag berömma dom för banketten med uppträdandet bara så bra...det ska ni ha stor eloge för.

Men nu till det lite tråkiga för dom som man tror sig känna kan bete sig som snorungar bara för att man inte kan ställa upp på allt, det gör mig fly förbannad.

En annan sak är ( och det är inte bara den här tävlingen) är att vissa tycker inte våra hundar är tillräckligt snabba NEJ dom är inga spetiga racehundar MEN om inte mina hundar kommer sist då kanske deras gör det för någon kommer ALLTID sist och faktiskt kan jag iaf skryta med att jag har en champion och vi ser faktiskt bara wr som träning för våra LC hundar.....sug på den ni.

En annan sak som stör mig lite ( nu blir jag väl påhoppad ) är att när man skänker priser så tycker jag att man ska tänka på hunden i första hand, vet ni hur besviken min ena lilla tjej var när hon inte fick ngt gott på prispallen det var nästan som om jag ville gråta - jag tycker att om man ska ståta med sin kennel/företag så kan man kosta på minst 150:- / hund för det är ju faktiskt hundarna som jobbar då är dom åtminstånde värda ett ben tycker jag.....stackars min lilla piga ♥

Nu laddar vi batterierna för en tuff tid, det är wr och LC på löpande band och i september bär det av till Danmark det blir kul, på vägen passar vi på att hälsa på trollet signe det ser vi fram emot.

Som sagt bilder kommer.

HA DET BÄST

KRAM

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden