Blogg

Valpar eller.......

2017-01-24

Ja den som lever får se :)

Iaf så var jag lite proaktiv den här ggn och vi var till veterinären redan innan hon började löpa, när hon svullnade men det visade ingenting så i torsdax började hön blöda lätt så då vågade jag inte vänta och på fredagen blev det både utstryk och blodprov

            

Vilken tur att jag gick på min magkännsla för värdet var redan uppe på 45....suck nu var det brådis, jag hade såklart min jobbhelg och den kunde jag inte vara hemma från så nu gällde det att planera planera och planera lite till.

Jag fick i väg ett mejl till Lena för tänk om dom inte skulle vara hemma - hjälp.. men jodå vi fick komma så på söndagen var det jobb mellan 630 - 1500 sen i bilen 3 timmar till sävsjö.

Vi hann knappt in i hallen förrän det blev parning, zorba blev en gnutta sur för hon vill gärna kurtiser ett tag men det tog hon igen efteråt - tänk om alla tikar var lika lättparade som zorba ♥ så nu är det bara vänta och se om det blir några skobebisar :)

        +   

 =

zorba & Dojjan bebisar.

Så efter kaffe,hundprat och pappersskrivande så bar det iväg hemmåt igen, söndagsmiddagen intog vi på mc Donalds i Ödeshög. ↓↓

Men det var gott och vi blev ju mätta iaf.

så nu hoppas vi att de här finingarna fick till det.

  

Årets blogg tänkte jag skulle vara lite mer bredd i, inte bara hundarna utan vad vi gör hela maffian sas.

Jocke och jag var ju på en utlandssemester i December - vi hade tänkt ha hundarna på pensionat men nu blev det så bra att familj och bra vänner hjälpte till.

Sessan var hos sonen, Harry hos min mor och resten dvs zorba,zool och zamba var på Ekerö hos Pirgit.

Vi hade en superskön vecka med många intryck och träff med mkt trevliga människor - vi var på Madeira och även om vädret inte var superhett så var det massor med bad i Atlanten...bara så härligt.

         

         

 Jag ska försöka få tid till lite fotografering och bloggande, nu mår jag ju lite bättre sååå.

ses snart och håll tummarna för oss.

Kram

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden