Kika, läs & tyck till

Här delar vi med oss av det mesta

HEJ HEJ SOMMAR

2016-06-20

Hej hej sommar och framförallt hej hej alla vänner - ingen nämnd ingen glömd :)

Nu är säsongen i full rulle vi har varit på några whippetracetävlingar med hyfsat resultat för zool och zamba.

utställningar har inte varit så många men vi har iaf planerat in strömsholm, både utställning och LC.

Just nu går jag bara och väntar på att zorba ska börja löpa, men det verkar hon inte ha ngn större lust med :( - hon som annars är som en klocka....men när det gäller då ska det krånglas, GRRR.

Annars knallar allt på här i kenneln, alla tjejer har avklarat sina födelsedagar, sessan har nu gått och blivit veteran vilket hon nog inte gillar eftersom det innebär utställning igen för henne :)

(gammal bild)

I maj när Jocke fyllde så passade vi på att fira alla mammor på mors dag samtidigt och då tyckte jag vi skulle ha en speciell tårta, jag hade fått ett tips av sonen på en tjej som skulle vara duktig ( hon var superduktig) den här blev det iaf.

enda missen var ju att den skulle ha varit rektangulär men what ever för alla kan väl se att det är en whippetracebana och två whippettar.

Allt på och i tårtan var hemmagjort och inte alls så söt som tårtor annars kan vara, om någon vill prova så gå in på hennes hemsida ↓↓

Jag vet att jag varit liiiite dålig med bilder men ska försöka skärpa mig,nu är det frukosttime för mig men vi ses snart.

KRAM

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden