Kika, läs & tyck till

Här delar vi med oss av det mesta

Jag känner mig så j-a sviken

2016-01-08

Det här kommer inte att handla så mycket om hundarna utan om mig själv....såååå om du inte bryr dig det minsta så sluta läsa nu.

Jag känner mig som en skit just nu, lessen av bara helvete är jag oxå....varför då kan man undra jo för min svärdotter fyller 30 år på lördag och vi är inte tillfrågade om vi vill vara med och fira henne jag är inte säker men jag tror inte hans syster är tillfrågad heller.

Jag skrev förra gången att julaftonen hade varit så trevlig, hon spelade bra för det är som vanligt vi duger inte åt henne.

Jag brukar fråga sonen vad som är fel, svaret blir inget men eller hur det kan väl en liten j-a loppa räkna ut.

Att jag inte kan något om hundar har hon talat om för mig oxå,när vi var hundvakt ( kors i taket) hade jag hunden lös ett par ggr i en stor kohage ( jag har aldrig alla hundar lösa samtidigt) men se det fick jag inte för då sprang han bort...NOT han lyder inte på inkallning...JO

som sagt jag hade inga problem med honom men jag vet ju inget om hundar så jag ska nog vara tyst ELLER.

Jag vet att vi är en enkel medelsvensson familj med barn från varsitt förhållande,det där att man SKA ha barn tillsammans är inte alla förunnat men det går inte hem hos alla, jag skulle altså inte gapa ut min besvikelse så mycket om svärdottern kom från en finare familj men den är ganska medioker och lika skild som våran.

-Jag trodde det blivit bättre, men allt kommer tillbaka nu.Tröttheten som inte sömn får bort-

Som tur är har jag en helt underbar man i jocke och min lilla skara 4-bentingar dom vet hur man tröstar i tid och otid ♥

Mina vänner som orkar lyssna är oxå guld värda ♥

Jag hoppas ni som läser inte tycker jag är en lipsill men det här är enda sättet att lufta mig....jag skulle bli tokig annars, jo min stackars :) mor är bra på att lyssna oxå det är tur.

NEJ slut på tjafs nu för det blir inte bättre iaf, jag kan inte göra något åt saken.

Nu laddar vi för lite varmare väder och längre prommenader, tjejerna får stå ut med matte nu när hon börjar bli bättre och sätter stegmål/dag - vi är uppe i 9000 steg nu och målet är 10000 stackars vovvarna :)

Jag har lite ågren för zorba, hon vill så gärna men får ju inte följa med dom andra ut, mammas snutta nej hon ska bli frisk så vi kan se fram emot nya bebisar.

 

Hoppas ni inte tappat ögonen.....ses snart go`vänner.

KRAM

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden