Kika, läs & tyck till

Här delar vi med oss av det mesta

continue.....

2016-10-05

Ja var slutade jag jo i Mariestad, en riktig skithelg tävlingsmässigt men härlig i andra sammanhang.

Så här efter Norge helgen kan jag ju bara rycka lite på axlarna men ni vet ju hur det är man kan ju aldrig vara helt säker även om man tycker hunden är i bra form.

Iaf startade vi resan mot Norge på Fredagen och resan gick bra...eller iaf ganska bra, gps;en fick lite hybris i Norge så vi förlorade nog 30 min. i onödan ;(

Jag vill aldrig hamna i orten spydeberg igen iaf, bara namnet ger mig otäcka rysningar....usch.

Vi hade bokat rum på sörmarka konferanshotell. ett ställe där man kunde ha med sina älsklingar - boka aldrig där om du har hunden med säger jag bara.

Jag knallade in där för att checka in och det började inte bra, först hade dom glömt att jag skulle ha rum med hund, sen fanns det inget rum och om det hade funnits ngt rum så skulle hundarna sitta i bur, ni som känner mig hur tror ni jag reagerade ;/

Nåja efter att jag blev lite upprörd med svarta ögon och en upplysning om att portiern kunde fetglömma att mina hundar skulle sitta i bur på hotellet vilket förövrigt är förbjudet ( vet inte om det är så i Norge) så fixade han ett annat hotell åt oss - billigare och bättre så det gjorde ingenting i slutänden....men jag blev lite upprörd haha.

 

 Efter en supergod middag och en skön natts sömn så styrde vi kosan mot LC provet som gick av stapeln vid Vom og hundemat, en jättevacker plats med fin utsikt.

Vi hade tur som tokiga för även om temperaturen bara visade på 5 + grader så hade vi strålande höstsol, zamba sprang jättefint i 1:a loppet vilket resulterade i delad 1:a plats i halvtid - det gav ju iaf lite hopp om en placering. Även 2:a loppet sprang hon bra och nu blev det promenad med båda hundarna och nagelbitning fram till prisutdelningen.

Som vanligt var det försäljare på plats och jag har fått totalförbud att köpa några mer täcken som det är nu men en rosa klövjeväska till vovvarna slank det med därifrån haha.

Då var det äntligen dax för prisutdelning och vi satt med alla andra på plats of course, det var många som skulle fram...olika raser och whipparna går i internationell och nationell klass så för dom blev det 4 prisutdelningar och naturligtvis var tikarnas int. sist.

Jocke hade lite svårt för spänningen så han gick fram och tillbax som en äggsjuk höna :)

Så blev det dax då....phiuu på 4:e plats...nej på 3:e plats...nej på 2:a plats med totalt 350 poäng, cert, R-Cacil och CHAMPIONAT katalognr: 18 Golden whip Black eyed tiger...YES där satt den och jag lovar jag har aldrig sett min make så glad....det var värt dom där 30 minutrarna och hotellstrulet på fredagen.

Det var en glad och trött del av familjen som anlände till skebokvarn på söndageftermiddagen.

Ett megastort tack till mor som hade Harry och Robin & Hanna som bodde hemma hos oss med tanterna, ni är guld värda.

Helgen som förlöpte hade vi KM i norrköping även då med strålande höstsol, rolig tävling och nöjda deltagare.

Nu laddar vi för årets sista tävling - KM i Bråviken då ska vi hålla tummarna hårt för Benny som gör debut.

Jag ska försöka vara flitigare vid datorn :)

ses snart.

 Liten Benny

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden