Kika, läs & tyck till

Här delar vi med oss av det mesta

En summering av 2015....kanske

2016-01-02

Ja en summering av 2015 kanske det ändå inte kan bli för det skulle ni inte orka med och det skulle bli en hel bok haha - och vilken bok sen.

Nåja året har varit hyfsat iaf bitvis. Det som ligger högt på + sidan är mina härliga valpköpare som jag träffar då & då - älskar att se mina bebisar växa och bli vuxna.

Den senaste kullen har hunnit bli 1 år, det är några som har visats i utställningsringen och det tycker jag är skoj.

Själva har vi inte ställt så mycket i år vi har haft fokus på LC:n speciellt som zamba har fått 2 cert.

Det som grumsade lite i våras var zorbas skada som ledde till operation nu i höst MEN det tänkte jag berätta  hela storyn när gipset tas bort i slutet av Februari.

Jag skrev på FB för ett tag sedan att julen gör mig dyster, ett tag trodde jag faktiskt grinchen hade varit här och tagit min jul men  men han drog sig tillbax och det blev en trevlig dag trots allt.

Vi har haft en lite trist tid i familjen, både gubben och jag går sjukskrivna - jocke har op. knät, han har fått ett helt nytt knä och det verkar funka bra men det tar sin tid. Jag har fått giftstruma, efter en höst som jag har varit nästintil orkeslös så börjar det bli bättre - nu med piller men det blir op. även för mig.

Sen lilla zorba som oxå hamnade under kniven....vilken trio haha men som sagt vi haltar framåt.

Sista utställningen för året var stockholm, det var zamba och sonen Benny som var från oss.

Eftersom min hälsa inte var på G så är jag så tacksam för all hjälp jag fick.

Robin var min bärare och hjälpreda. Tack älskade unge <3

Tack snälla Agneta som visade zamba till exc. i öppna klassen som var ganska tuff....av 18 tikar blev det 9 kvar och då är jag glad över exc. + en jättefin kritik hon kunde sett lite mer intresserad ut hm kanske inte så lätt när man åker hemifrån 0545 då är man liiite trött, iaf fick Agneta credit för bra visning.

Benny fick VG men bra kritik, lillgrabben har kommit i en ålder där det där att stå still verkar onödigt :) men kritiken sa att han var mycket fin och att allt satt på rätt ställe <3

Helgen innan stockholm var jag hemma hos Benny och hans familj i Mariefred, där blev det hundprommis på golfbanan och en god och trevlig lunch i deras fina hus + massor av prat förståss tack snälla Carin m. familj.

För att slippa alla raketer så bokade vi rum på Connect hotell på arlanda, det var mysigt det blev prommis med tjejerna och middag i rest. för oss 2-benta. vovvarna fick varsin godispåse när vi checkade in.

Det som var skönast va Harry, han är verkligen rädd för smällare men han var helt lugn....skönt tycker matte. Bilderna som jag har lagt ut i dag är bl.a lite lek som jag ägnat mig åt, en app som heter superphoto.

Nu laddar vi för framförallt ett friskare 2016.

 

Ses därute någon gång någonstans

mina vänner.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden