Kika, läs & tyck till

Här delar vi med oss av det mesta

Det linkar frammåt :)

2016-02-13

Hej hallo alla goa vänner, ja jag vet jag har varit lite frånvarande ett tag men all min ork har runnit av mig nu när jag börjat jobba igen MEN det linkar på för oss alla 3.

Jag MÅR faktiskt mycket bättre än förrut så inget snack om det men jag kan inte sätta ord på min besvikelse när jag inte fick börja arbeta 3-skift med lediga helger som jag hade blivit lovad. Nej jag går kvar på samma gamla avdelning med jobb var tredje helg. Malin är INTE glad :(

 

Jocke går utan kryckor nu och ska väl tillbax i arbete den 22/2 hoppas vi, nu börjar han tröttna på den lååånga semestern säger han haha och våran lilla zorba har blivit av med gipset men hennes story ska jag börja skriva nästa vecka i en egen spalt tänkte jag.

 

Just nu den här tiden på året händer det just inte så mycket på hundfronten, jag har inte bestämt ännu om jag ska anmäla till strängnäs det är ju min jobbhelg egentligen men jag skulle vilja se Benny förståss.

 

Jo just det vi har bytt sektion i whippetracet från södertälje till Norrköping och jocke blev vald till ordförande så nu blir det lite mer jobb under säsongen.

 

Zorba ska oxå paras i sommar är det tänkt, det börjar bli dax för bebisar nu tycker jag-vi hade ju ingen kull 2015.

 

Vi siktar in oss på zambas sista cert i LC:n så hon får titulera sig champion, så håll tummarna nu för min lilla tjej.

 

Nästa helg är det årsmöte för Bråviken med inmätningar, jag jobbar men gubben åker ner och har med sig zorro som ska mätas in.

 

I morgon ska vi flytta min gamla mor och på söndag blir det afternoontea i malmköping med käraste maken eftersom det är alla ♥ dag så passar vi på

Jag har tagit lite kort på vovvarna och jag ska lägga in dom, ha bara lite tålamod mina vänner.

See u soon - love 2 all of u

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden