Blogg

HIPP HIPP HURRA FÖR VÅRAN SESSAN SOM BLIR 11 ÅR I DAG ♥

 

 

 

2019-06-11

Hej alla mäniskor och hundar ute i vårt avlånga sommarland,

I dag har vi en speciell dag hemma hos oss min gamla tant, min mest älskade ögonsten fyller 11 år .

Sessan eller Magic colour pure gold är min första whippet och vi har haft en helt fantastisk tid tillsammans och jag hoppas att det blir några år till med henne vid min sida.

Den här tjejen ger mig så mycket kärlek, en slags kärlek som jag med handen på hjärtat kan säga att ingen annan  kan ge mig.

Det sticker till i mig när hon inte längre alltid vill/orkar följa med på längre prommenader men  lika lycklig blir jag när hon springer i trädgården efter sin högst älskade freesbe.

Med sessan började vi ett liv med både LC och whippetrace, Husse gjorde debut i utställningsringen och på den vägen har vi träffat så många nya vänner, det är verkligen guld.

Vi är djupt tacksamma mot Jeannette och Peter att vi fick köpa den här tjejen hon lever upp till sitt namn pure Gold, hon fock naturligtvis oxå bidra till vårat kennelnamn eftersom hon var först.

Som alla whippetägare vet så är våran ras lite exentrisk och jag kan lova att med åldern skaffar dom sig en härskarroll utan dess like, Sessans ord är lag här hemma i skebokvarn.

Så nu när vi har 2 gamlingar har vi bestämt att ta ett sabbatsår från allt vad tävlingar heter och bara vara tillsammans med hela klanen, Sessan 11 och Harry 13 ska inte behöva sitta i bilen hela dagen bara för att vi ska ut på LC fälten någonstans i sverige.

         

         

         

MAGIC COLOUR PURE GOLD

20080611

Sessan kommer fira sin födelsedag med pannkakstårta, något som uppskattas av hela familjen.

 

Ha en bra dag

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)