Blogg

Ett nytt år - ett nytt liv

nya tag

2019-01-13

Hej alla vänner så här på 20 dag knut, länge sedan jag var inne på sidan men det betyder inte att livet stått stilla här hemma nej långt ifrån.

MEN det är precis som om datorn har haft ett magnetfält av något otäckt omkring sig för jag har bara inte haft lust till den överhuvudtaget.

Men nu får man väl försöka se ljuset i tunneln och ta nya tag.

Jag har börjat ny tjänst på samma arbetsplats men med normala arbetstider så jag sover på nätterna och är ledig på helgerna och det är såååå nice.

Så lite sammanfattat vad som hände sista delen av året.

Whippetklubbens utställning i vingåker där Zidney visades av Pirgit då vi var på bröllop och det gick ju vägen för dom kom hem med väldigt mkt priser.

    Valp 4-6 mån tikar (3)
1. HP Golden Whip Silver Love [BIS-valp 4-6 mån]
2. HP Jasmin
3. HP Tingeling

     Köpings kennelklubb 

Zidney  1:a och BIM

      Vilsta

Zidney 1:a BIR  BIG och BIS 3

Den 2:a december var vi på kennelträff hos våra uppfödare Jeannette och Peter. Det var så många hundar, hussar och mattar att vi träffades på södertäljes kennelklubb.

Vi gick en härlig prommenad sen blev det fika, lite frågesport om kennel Magic colour och en massa hundsnack.

MC :s valpfamilj har växt sig riktigt stor.

 

Helgen efter var Zamba och jag till stora sthlm, jättetrevligt att träffa jeannette men resultaten kan vi glömma och den där domaren kan vi oxå glömma för trots hyfsad kritik iaf zambas så kastade han blått,gult och t.om grönt till hundar som hör till den bättre skalan. Man kände sig lite som gubben ↓

Som sagt tiden rusar och nu var det dax för jul mitt i allting oxå men granen och stjärnorna kom på plats och lördag innan jul dö våra speciella julgäster upp, signe och svea.

   

Vi fick en FIN julklapp av tjejernas människor, goaste Camilla och Ulf - en ljuslyckta med flammande låga som man laddar med USB men det bästa är ju att man kan spella musik genom den eller som jag gör när jag ligger på sofflocket.... lyssnar på ljudbok. Vi blev så glada och den väckte avund hos våra julgäster kan jag säga.

           -------------------------------------------------------------

Nu tryter orken men jag ska försöka vara lite flitigare vid datorn och med kameran nu på nya året.

 

Tills vi hörs, ha det bäst därute

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2019-01-22 10:24:53 - Carin Öberg Ebbesdotter , Carinebbesdotter@hotmail.com

Hej,
Nu såg jag att sidan var uppdaterad. Alltid så trevlig läsning! Och lilla Benny var med på bild (inlove). Skönt att jobba dagtid förstår jag :). Så roligt att det går så bra för minsta tösen i ringen. Hon är en riktig fining . Hälsa Jocke , vi höres!kram fam Benny
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)